Lakeesha Meilleure
Postituste arv : 81 Reputation : 0 Join date : 27/07/2012
Tegelase leht Vanus: 15/18 Võimed: Kilp (vaimne), mõtete lugemine, maa taltsutamine.
| Pealkiri: Kesha, Elle, Lie & Nate suhted Reede Juul 27, 2012 3:14 pm | |
| Lakeesha Amelia Meilleure "Kesha" - Deemon. Noelle Isabelle Mieux "Elle" - Inimene Natalie Emilia Mieux "Lie" - Inimene Nathan James Mieux "Nate" - Inimene
Sõbrad:
Tuttav: Kas sa olid see..? Tavalised sõbrad: Sinuga on äge niisama väljas käia. Parimad sõbrad: Sa oled lihtsalt parim! Sõbra sõber: Oota, kuskilt tean sind... Ahjaa, sa oled ju tema sõber. Lapsepõlve sõber: Olid mu hea sõber juba lapsepõlves. Head sõbrad: Teame teineteist juba kaua. Nagu perekond: Sa oled mulle perekonna eest. Alles tutvunud: Tean sind natuke aega..
Armastus:
Salajane armastus: Sa meeldid mulle väga, kuid ma ei julge seda sulle öelda. Sisse Võetud: Do you actually know how cute you are? Praegune kaaslane: Hetkel on kõik täiuslik. Tõeline armastus: Sa oled see õige. Silmarõõm: Üks pilk sulle ja juba on kordaläinud päev. Mõlemapoolne armumine: Sa armastad mind ja mina sind, kuid kumbi ei julge seda öelda.. Keelatud: Meie armastus on keelatud. Salajane: Keegi ei tohi teada.. Ühepoole armumine: Sa meeldid mulle, aga mina sulle mitte.. Endine: Kunagi meeldisid mulle.
Vaenlased:
Tüütu: Ära käi mulle koguaeg närvidele!! Vaenlased: Hoia eemale, või ma löön! Ebameeldiv: Sa lihtsalt ei meeldi mulle. Vihavaenlane: Tahaks sulle tõesti kallale tulla! Surmavaenlane: Sure maha! Vältimine: Kõnnin sinust suure kaarega mööda. Kartmine: Ma kardan sind.. Armukadedus: Meile meeldib sama inimene... Talumatu: Sa käid mulle närvidele! Kadedus: Kadestan sind. Usaldamatus: Ma ei usalda sind. Ühepoole viha: Ma vihkan sind! Kahepoole viha: Sa tead, et ma vihkan sind ja sina mind. Jälestus: Kuidas sa saad NII rõve olla?
Perekond:
Ema: Ma pole enam väike tita, ma saan ise ka hakkama! Isa: Mida ma jälle tegin!? Saa aru, et ma pole enam see sama väike laps! Väike õde: Vahepeal käid tõesti närvidele, aga muidu oled väga kallis . Suur õde: Olid mulle ennem eeskujuks, enam mitte.. Väike vend: Mulle käib närvidele kui sa ringi jooksed, ning karjud, aga oled ikkagi mu väike vend. Suur vend: Lõpeta juba mu kiusamine!! Onu: Veel kommi palun.. Tädi: Sa räägid liiga palju.. Vanaisa: Toetun diivani käsitoele ning kuulan õhinal su lugusid . Vanaema: Ei vanaema, ma ei taha kudumist õppida!
Kui tahad siis täida ankeet:
Kelle suhted: Kesha/Elle/Lie/Nate Nimi: Rass: Vanus: Pool: Kes tahad olla: Miks:
Nimekiri:
Kesha:
Elle:
Natalie Emila Mieux - Suur õde Nathan James Mieux - Suur vend
Lie:
Noelle Isabelle Mieux - Väike õde Nathan James Mieux - Väike vend
Nate:
Noelle Isabelle Mieux - Väike õde Natalie Emilia Mieux - Suur õde
Viimati muutis seda Lakeesha Meilleure (Esm Juul 30, 2012 7:33 pm). Kokku muudetud 2 korda | |
|
Noelle Mieux
Postituste arv : 197 Reputation : 2 Join date : 28/07/2012
Tegelase leht Vanus: 17 Võimed: Tule taltsutamine
| Pealkiri: Re: Kesha, Elle, Lie & Nate suhted Laup Juul 28, 2012 4:11 pm | |
| Siit leiad ka siis Noelle ja tema õe ja venna suhted. | |
|