Lestrade Black
Postituste arv : 29 Reputation : 0 Join date : 31/07/2012
Tegelase leht Vanus: 19 Võimed: Kujumuutja, must maagia & mõtete lugemine
| Pealkiri: Lestrade suhted Teis Juul 31, 2012 9:51 pm | |
| Tuttav - Tean sinust veidi, aga mitte midagi erilist. Tavaline sõber - Sinuga on lihtsalt äge väljas käia ja rääkida. Hea sõber - Saame suhteliselt hästi läbi ja teame üksteisest ka nii mõndagi. Lähedane sõber - Me saame vägagi hästi läbi ja meil on ka omad naljad, millest vaid meie aru saame. Parim Sõber - Me teame üksteisest vist küll peaaegu kõike. Hingesugulane - Mida ma küll sinuta teeks? Me saame juba näkku vaadates aru, millest teine umbkaudselt mõtleb..
Tüütu - Mine pinise kusagil mujal! Vältimine - Kõnnin sinust suure kaarega mööda. Ebameeldiv - Viha on tugev ja julge sõna, aga sa lihtsalt ei meeldi mulle. Vihavaenlane - Kao juba minema või ma tulen sulle kallale. Surmavaenlane - Kuule, sured ära?
Salajane armumine - Sa tõesti meeldid mulle, aga ma ei julge sulle seda lihtsalt öelda. Silmarõõm - Üks pilk sulle ja juba on kordaläinud päev. Sisse Võetud - Do you actually know how cute you are? Praegune kaaslane - Praegu on veel kõik suurepärane. Keelatud Armastus - Romeo ja Juliet, aga loodetavasti pole lõpp samasugune nagu tollel väidetavasti aegade kurveimal lool. Üks Armastus - Ma armastan sind. Ma järgnen sulle kasvõi maailma lõppu. Kaugenev Armastus - Mis küll nihu läks?
Nimi - Kes soovid olla - Miks - | |
|